Birka Cruises

Med Birka Cruise kan lätt tro att du är i Karibien och inte i Sverige. Birka Paradise är kanske det närmaste vi kommer en lyxkryssare i Sverige.
På Birka Paradise finns en artificiell sol som lyser från morgon till kväll. Du kan alltså sola oavsett vädret! Birka Paradise har även flera pooler, en exklusiv Spa-anläggning, shoppingtorg, många restauranger, nattklubbar, en whiskybar med över 50 single malt whiskys och en supermodern konferensanläggning. Hytterna är generösa, lyxiga och välkomnande.Konferens på Birka Paradise

När du ska boka kryssning på Birka Paradise kan du boka deras moderna konferensanläggning med plats för upp till 400 personer. Konferensanläggningen har 12 fullt utrustade konferensrum, 2 internetplatser samt konferensvärdar som erbjuder ständig service. Hela konferensavdelningen har trådlös Internet-uppkoppling.
Självklart har även Birka Paradise taxfree samt en affär där du bland annat kan köpa glass från Kosta Boda och Orrefors

Underhållning på Kryssningen

Birka Paradise är ett av Östersjöns främsta kryssningsfartyg med upplevelser som andra inte erbjuder, exempelvis solning på däck året runt.
Under en kryssning med Birka Paradise till exempelvis Mariehamn kan du bada, sola, dansa, äta gott eller bara njuta av lugnet och koppla av.
Fartyget avgår varje dag från stadsgårdskajen och du kommer hem följande dag.
Birka Pradise erbjuder fem olika restauranger: Four Seasons, där det serveras À la carte, Le Bistro, där det är drop in och ingen platsreservation behövs, Grand Buffé, där det serveras Buffé, Paradise Beach och Café Brazil, som serverar smårätter, grillat, smörgåsar och sallader.

Birka Paradise erbjuder 22-timmars temakryssningar där hytt och mat är inkluderat. Dessa kryssningspaket är exempelvis spakryssning, golfkryssning, dans kryssning, firarkryssning och nöjeskryssning. 

Sommaren på Birka Paradise

Under sommaren förvandlas fartyget till ett riktigt sommarparadis. Paradise Beach har ett stort inglasat soldäck med pool, 2 jacuzzis, solstolar, grill, bar, scen och dansgolv. Sommartid, när vädret tillåter, öppnas soltaket. Avdelningen har också en häftig panoramabar kallad Paradise Lounge.

Sommartid är hela båten en tropisk fest med utomhusgrillar, stora dansgolv, barer och musikscener. Däcket fylls med partyband, dansband, DJ och glada människor. Kryssningsvärdar och pubvärdar står för underhållning i form av musikfrågesport och karaoke.

Alla kvällar kan du spela på Black Jack eller roulette. Måndag till onsdag förmiddag anordnas bingo där du har chans att vinna en jackpot på 50.000 kr. I spelhörnan kan du spela på ATGs spelutbud samt ”Birka Lången”.

Följ länken för att hitta mer bra information om "Birka Cruises"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
Daily updated super sexy photo galleries Idag
hardcore stiff men Igår
Hardcore Galleries with hot Hardcore photos 17/10
Sexy pictures each day 14/10
New hot project galleries, daily updates 14/10
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!