Boka kryssning

För er som vill åka på kryssning våren 2007 eller längre fram i framtiden finns det många alternativ att välja mellan. Här tänkte vi hjälpa er med hur ni ska gå till väga.Boka kryssning i västindien, Karibien, Norge eller Finland

När du ska boka kryssning är det vissa saker du bör ha i åtanke. Exempelvis behöver du kolla upp exakta restider och om övernattning ingår på båten eller hotell. Om alla måltider ingår eller om du behöver köpa till dessa. Andra saker att ha i åtanke är att kolla upp om visum behövs om du ska planerar en kryssning i västindien. På vissa längre Karibienkryssningar behövs visum om du ska kombinera kryssningen med en semester och stanna länge i landet.
Bestäm iför väg vad ni vill få ut av er kryssning. Om ni vill sola och bada är en medelhavskryssning perfekt för er. Om ni istället vill njuta av vacker natur är Norge Kryssning eller Finland kryssning de självklara valet. Om ni är intresserade av historia och kultur, samt vill passa på att shoppa billigt är en Tallinnkryssning eller Rigakryssning något för er. Många resebolag erbjuder även temakryssningar som singelkryssningar och spakryssningar. Hör efter med resebolaget när nästa temakryssning är inplanerad och håll ögonen öppna för speciella erbjudanden.

Vart bokar man en kryssning?

De flesta större resebolag som Ving, Fritidsresor och Apollo brukar erbjuda kryssningar. Om du vill åka på en Karibienkryssning finns företag som västindienspecialisten som har ett stort utbud av kryssningar. Om du vill åka inom norden kan du välja mellan en Birka kryssning med Birka Paradise eller andra researrangörer som Tallink, och Viking Line, som är de största på kryssningar. Det finns även mindre researrangörer på Internet som du kan boka din kryssning genom.

Om du bokar din resa på Internet, var noga med att skriva ut alla bekräftelser och ta med dem till kryssningen.

Följ länken för att hitta mer bra information om "boka kryssning"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
Hot photo galleries blogs and pictures Igår
terrorist attack 24/09
Browse over 500 000 of the best porn galleries, daily updated collections 22/09
Get best in the world treatment production here 20/09
New sexy website is available on the web 18/09
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!