Kryssning till Finland

Till Finland åker du på en kort båt kryssning.  Perfekt för dig som vill ha ett avbrott i vardagen och åka iväg på en minisemester. Varför inte dra med kompisarna på en singelkryssning eller njuta av en spa kryssning i lugn och ro!
I Finland finns det tre vanliga resemål att kryssa till. Dessa är Åland, Åbo och Helsingfors.Kryssning till Åland

Åland är populärast att åka till under våren, sommaren och tidig höst. Flera rederier erbjuder kryssningar ditt och det tar ca 2-2,5 timme att åka dit.
Åland påminner väldigt mycket om Stockholms skärgård och ett stort plus där är att de pratar svenska. Till Åland åker man för att njuta av naturen och koppla av. Åland erbjuder både bra fiskeresor och golfresor. Här finns allt för någon, teater, konst, museem, Ålands bryggeri och restauranger och fik.
Om du bara vill njuta av dans, god mat och dryck är en dagskryssning till Åland perfekt.

Kryssning till Åbo

Turku, som Åbo heter på finska, är en vacker hamnstad där det finns mycket vacker natur att njuta av och även många kulturupplevelser som Åbo svenska teater och Åbo stadsteater. Väldigt praktiskt är att Åbo har svenska som förstaspråk.
Hit kan du åka på en dygnskryssning och passa på att handla billigare smink och alkohol på båten samtidigt som du får en njutningsfull semester

Kryssning till Helsingfors

Finlands huvudstad Helsingfors är väl värt ett besök. Här finns något för alla, trendig shopping och god mat till kulturupplevelser och vacker natur.
Hit åker du på bara 8 timmar, och med de vanligaste kryssningarna är du där en hel dag eller en dag i staden och en natt på hotell eller på båten. Svenska är inte förstaspråket här men många talar svenska ändå och annars är det lätt att kommunicera då de flesta är duktiga på engelska.

Följ länken för att hitta mer bra information om "Kryssning Finland"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
Hot photo galleries blogs and pictures Igår
terrorist attack 24/09
Browse over 500 000 of the best porn galleries, daily updated collections 22/09
Get best in the world treatment production here 20/09
New sexy website is available on the web 18/09
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!