Kryssning till Tallinn

Tallinkryssningar är de vanligaste kryssningarna och omåttligt populära. Tallinn, Estlands huvudstad, är en vacker stad och det är oerhört prisvärt att åka hit.
På grund av det enorma suget efter Tallinkryssningar är det många rederier som konkurrerar om kunderna vilket har lätt till otroliga prissänkningar.Upplevelser i Tallinn

Tallinn har något att erbjuda till alla. För den historieintresserad kan du njuta av gamla klassiska medeltida byggnader och museer från tiden då Tallinn var en hansastad. Tallinn har även en annan modernare sida, med många coola affärer med shopping i världsklass, trendiga restauranger, mysiga fik och exklusiva nattklubbar.
Passa på att ta en minisemester till Tallinn och njut av den vackra omgivningen i gamla stan med sina pittoreska kvarter och många gemytliga caféer, och passa på att unna dig när prisnivåerna är så låga. Tallinn är känd för sina många spa så varför inte börja med en spa kryssning hit för att sedan fortsätta till ett traditionellt estniskt spa.

Kryssning till Tallinn

Från Stockholm tar en båt kryssning ca 8-10 timmar till Tallinn. Längden på din semester kan du själv bestämma. Du kan åka på kryssning till Tallinn på allt från 2 dagar till 2 veckor. Du kan boka hotellpaket i förväg eller boka hotell på plats när du kommer fram till Tallinn. Det är oftast föredelaktigt att boka ett hotellpaket från Sverige där kryssning och två måltider (frukost och middag) per dag ingår.
På båten kan du njuta av den goda maten, trevliga servicen, underhållningen, casino och mycket mer.

Flj lnken fr att hitta mer bra information om "Kryssning Tallinn"

 

Forum - 5 senaste inlggen

 
hydra сайт 08/12
Girls of Desire: All babes in one place, crazy, art 08/12
Hot galleries, thousands new daily. 07/12
XTANDI купить 07/12
Teen Girls Pussy Pics. Hot galleries 07/12
 

Rsta - Har du haft nytta av informationen p denna sida?

   Visa resultat!