Norgekryssning

Kryssning i Norge är det perfekta resemålet för er som inte vill långt bort eller under en längre tid. En kryssning till Norge går rätt snabbt, ca 8 – 10 timmar från Köpenhamn eller Helsingborg.Hurtigtrutten

En Hurtigrutten kryssning är en av de populäraste kryssningarna i Norden. Att ta en båt kryssning i de vackra norska vattnen och njuta av fjordarna och klippornas branta mäktiga fall ner mot vattnet är en upplevelse utöver de vanliga. Norge är känt för sin vackra natur och både Nærøyfjorden och Geirangerfjorden är uppsatta på UNESCO´s lista över skyddade naturreservat.
Hurtigrutten går längs Norges kust och har funnits i över 110 år. Kryssningsfartygen stannar i hela 35 hamnar och själva fartygen har något att erbjuda för alla. De är som en salig blandning av bruksbåtar och förstaklass passagerarfartyg.
Från Bergen utgår dagligen en elva - dagarskryssning längs Hurtigrutten ner till Kirkenes och tillbaka.

Vilken tid är bäst för att åka på en Norgekryssning?

Bästa årstiden för en Norgekryssning är vår, sommar och tidig höst då du har chans att få njuta av lite sol samtidigt. Vintern kan vara väldigt kall och en kryssning när du knappt kan gå ut på däck på grund av snöstorm och kyla är inte att rekommendera.

Följ länken för att hitta mer bra information om "Kryssning Norge"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
Enjoy daily galleries Igår
New hot project galleries, daily updates Igår
Hardcore Galleries with hot Hardcore photos 09/12
College Girls Porn Pics 09/12
Hot teen pics 08/12
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!