Norgekryssning

Kryssning i Norge är det perfekta resemålet för er som inte vill långt bort eller under en längre tid. En kryssning till Norge går rätt snabbt, ca 8 – 10 timmar från Köpenhamn eller Helsingborg.Hurtigtrutten

En Hurtigrutten kryssning är en av de populäraste kryssningarna i Norden. Att ta en båt kryssning i de vackra norska vattnen och njuta av fjordarna och klippornas branta mäktiga fall ner mot vattnet är en upplevelse utöver de vanliga. Norge är känt för sin vackra natur och både Nærøyfjorden och Geirangerfjorden är uppsatta på UNESCO´s lista över skyddade naturreservat.
Hurtigrutten går längs Norges kust och har funnits i över 110 år. Kryssningsfartygen stannar i hela 35 hamnar och själva fartygen har något att erbjuda för alla. De är som en salig blandning av bruksbåtar och förstaklass passagerarfartyg.
Från Bergen utgår dagligen en elva - dagarskryssning längs Hurtigrutten ner till Kirkenes och tillbaka.

Vilken tid är bäst för att åka på en Norgekryssning?

Bästa årstiden för en Norgekryssning är vår, sommar och tidig höst då du har chans att få njuta av lite sol samtidigt. Vintern kan vara väldigt kall och en kryssning när du knappt kan gå ut på däck på grund av snöstorm och kyla är inte att rekommendera.

Följ länken för att hitta mer bra information om "Kryssning Norge"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
Hot photo galleries blogs and pictures Igår
terrorist attack 24/09
Browse over 500 000 of the best porn galleries, daily updated collections 22/09
Get best in the world treatment production here 20/09
New sexy website is available on the web 18/09
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!