Riga Kryssning

Kryssningar till Riga är fortfarande inte lika populära som Tallinnkryssningar men på god väg att blir. Riga är en stad för alla då de finns ett stort utbud av aktiviteter.Om Riga kryssningar

Riga har en gång i tiden tillhört Sverige och har en rik historia och ett rikt kulturliv. Passa på att gå på några av de många museer som staden erbjuder eller strosa runt i gamla stan.
Prisnivåerna i Riga är väldigt humana så passa på att shoppa loss bland några av de gallerior och varuhus som har växt fram i Riga.
Det går utmärkt att kombinera en Riga kryssning med en kortare semester. Lettland har Europas längsta sandstrand på över 400 km så passa på att kombinera kryssningen med en solsemester!

Ta sig till Riga med båt

En båt kryssning till Riga utgår oftast från Stockholm och du åker dit med fräscha båtar som ofta har speciella tema resor att erbjuda, exempelvis singelkryssning och massa kryssning dans.
Från Stockholm, Stadsgården, går Viking Line till Riga mellan 23 juni och 15 augusti, då vädret är som bäst och det är högsäsong. Resan tar ca 16 timmar.

Tallink erbjuder också Rigakryssningar, från Frihamnen, och restiden är då ca 17 timmar.

Följ länken för att hitta mer bra information om "Kryssning Riga"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
Hot photo galleries blogs and pictures Igår
terrorist attack 24/09
Browse over 500 000 of the best porn galleries, daily updated collections 22/09
Get best in the world treatment production here 20/09
New sexy website is available on the web 18/09
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!