Riga Kryssning

Kryssningar till Riga är fortfarande inte lika populära som Tallinnkryssningar men på god väg att blir. Riga är en stad för alla då de finns ett stort utbud av aktiviteter.Om Riga kryssningar

Riga har en gång i tiden tillhört Sverige och har en rik historia och ett rikt kulturliv. Passa på att gå på några av de många museer som staden erbjuder eller strosa runt i gamla stan.
Prisnivåerna i Riga är väldigt humana så passa på att shoppa loss bland några av de gallerior och varuhus som har växt fram i Riga.
Det går utmärkt att kombinera en Riga kryssning med en kortare semester. Lettland har Europas längsta sandstrand på över 400 km så passa på att kombinera kryssningen med en solsemester!

Ta sig till Riga med båt

En båt kryssning till Riga utgår oftast från Stockholm och du åker dit med fräscha båtar som ofta har speciella tema resor att erbjuda, exempelvis singelkryssning och massa kryssning dans.
Från Stockholm, Stadsgården, går Viking Line till Riga mellan 23 juni och 15 augusti, då vädret är som bäst och det är högsäsong. Resan tar ca 16 timmar.

Tallink erbjuder också Rigakryssningar, från Frihamnen, och restiden är då ca 17 timmar.

Flj lnken fr att hitta mer bra information om "Kryssning Riga"

 

Forum - 5 senaste inlggen

 
Транспортная компания Idag
Most Best RX Medications Online Without Prescription Idag
Young Heaven - Naked Teens & Young Porn Pictures 18/10
Enjoy daily galleries 18/10
New hot project galleries, daily updates 17/10
 

Rsta - Har du haft nytta av informationen p denna sida?

   Visa resultat!