SiljaLine

Siljaline och Tallink har gått ihop och är idag Sveriges största kryssningsrederi med ca fyra gånger så många fartyg som närmaste konkurrenten och fler destinationer än någon annan i Östersjön med kryssningar till Estland, Lettland och Finland.Siljaline erbjuder Östersjöns största utbud med destinationer som Helsingfors, Åbo, Åland, Tallinn, Pärnu, Tartu och Riga. Färjorna avgår alltid ifrån Stockholm eller Kappelskär och Siljaline erbjuder olika hotellalternativ på sina destinationer.

Siljaline anordnar flera specialkryssningar samt erbjuder konferenslokaler, spapaket, taxfree shopping, nöjen och en buffé och restaurang med god mat. Passa på att boka kryssning under någon av deras crazy days, då har de nämligen kraftigt sänkta priser på sina resor.

Exempel på specialkryssningar och kryssningspaket:

Helsingforskryssning där du kryssar till Helsingfors med fartygen Silja Symphony eller Silja Serenade. Du tillbringar två kvällar ombord och en dag i Helsingfors.

Tallinnkryssning där du kryssa med Siljalines nya båtar Victoria eller Romantika till Tallinn. Du tillbringar två kvällar ombord och en dag i Tallinn.

Rigakryssning där du tillbringar två kvällar ombord och en dag i charmiga Riga.

Sommarkryssning med Silja Europa i skärgården till Åbo.

Kryssning till Mariehamn där du njuter av en dag i skärgården.

Spakryssning med Tallink där du bor på ett 4-stjärningt spahotell som erbjuder pooler, behandlingar och barer.

Spakryssning till Lettland där du bor på Lettlands Riviera i ett spahotell med lång sandstrand samt pooler, behandlingar, restaurang och barer.

Spakryssning till Åbo där du bor på Spahotell Nådendal i Åbos skärgård.

Spakryssning till Pärnu där du bor på spahotell som är specialiserat på stresshantering och medicinska behandlingar.

Familjepaket Åbo, Du och hela familjen kan besöka äventyrsbadet Holiday Club Caribia, ett äventyrsbad helt i västindiskt stil i närheten av Åbo centrum. Den perfekta weekendsemestern för den badälskande familjen.

Familjekryssning till Sea Life. Åk med hela familjen på en kryssning till Helsingfors och besök undervattensparken Sea Life där ni kan kolla på hajar, stingrockor och regnskog.

Familjepaket till Helsingfors. Besök den barnvänliga staden Helsingfors med sin nöjespark och Sea life, och bo på ett trevligt familjehotell som ligger på gångavstånd till centrum.

Specialpaketet ”Res 4 betala för 1” med Silja Europa. Åk på en 23-timmars kryssning till Åbo med Östersjöns största fartyg som har ett stort poolområde, soldäck med sommarbar, grill och glass.

Specialpaketet ”Alla + bilen”. Nu kan du ta med dig bilen i sommar. Till alla Siljalines  destinationer kan du till ett väldigt förmånligt pris  åka Alla + bilen, där upp till 4 personer och en personbil ingår i priset.

Specialpaketet ”Triangelturen”. Kryssa till Helsingfors, stanna där en dag och res vidare på kvällen till Tallinn. Där bor du på ett 4-stjärnigt hotell och åker tillbaka till Stockholm dagen efter.

Följ länken för att hitta mer bra information om "Siljaline"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
New sexy website is available on the web 26/09
Sexy teen photo galleries 26/09
http://www.dialstrop.ru 19/09
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics 19/09
Browse over 500 000 of the best porn galleries, daily updated collections 19/09
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!