VikingLine

VikingLine trafiken inleddes år 1959 då s/s Viking började trafikera Finland, Åland och Sverige. I dag har rederiet sju fartyg som trafikerar Finland, Åland, Sverige samt Baltikum. Idag erbjuder Vikingline kryssningar med artister, dansband, stjärnbesök, rock-, covers- och jazz-kryssningar samt mycket mer. Passa på och åk på en speciell Vikinglinekryssning som motsvarar dina intressen.Taxfree

Ombord på alla fartyg finns självklart taxfree. Du kan botanisera bland tusentals parfym- och kosmetikprodukter, livsmedel, märkeskläder, välsmakande drycker, leksaker, väskor, accessoarer mycket mer.

Kryssningar till Helsingfors

Boka kryssning till Helsingfors med Vikingline och åk genom den vackra skärgården för att senare komma fram till vackra Helsingfors. Väl på plats kan du passa på att shoppa, besöka nöjesparken, äta gott och bara strosa runt i staden och njuta av din semester.

Kryssningar till Åbo

Kryssa till Åbo med fartygen Isabella eller Amorella. Bägge kryssar genom Stockholms och Åbos makalöst vackra skärgårdar.

Du kan välja mellan att åka på en dygnskryssning där du reser tillbaka från Åbo direk, eller en helkryssning där du får en hel dag i Åbo och kan passa på att besöka exempelvis Åbo slott, spa, Forum Marinum eller k-märkta pubar innan du tar båten hem på kvällen.

Vikingline erbjuder även prisvärd hotellövernattning i Åbo i samband med en kryssning.

Kryssningar till Åland (Mariehamn)

Om du åker på en Ålandskryssning från Kapellskär tar du den snabbaste resevägen och är i Åland på bara 2,5 timmar. Fartygen har avgångar mellan två till tre gånger per dag. På fartyget kan du fördriva tiden med att surfa på det trådlösa Internet som finns i kaféet.

Om du har bil får du parkera gratis i Kappelskär om du åker med Vikingline.

Om du åker på en Ålandskryssning från Stadsgården i Stockholm tar du fartyget Isabella till Mariehamn och fartyget Amorella till Stockholm.

Kom ihåg att du för billigare bokning kan boka online och betala via Internetbank så slipper du bokningsavgiften på 50 kr. Det gör du även om du betalar via bankgiro. Om du däremot betalar i hamnen, i en Viking Line-butik eller via ATG tillkommer 50 kr.

Du kan åka både reguljärt eller på kryssning med Vikingline. En kryssning är en tur och retur-resa där du behåller hytten hel resan, har bagaget kvar ombord och reser tillbaka med samma fartyg. En reguljära resa är en vanlig resa med eller utan hytt.

Husdjur kan i vissa fall medtas på kryssningar, men tänkt på att det då krävs pass för bl a hund, katt och iller.

Vikingline erbjuder korttids- och långtidsparkering. Parkeringshuset har låst mellan kl 21–6, och du rekommenderas att ta med dig dina värdesaker från bilen då det bara är sporadisk tillsyn på parkeringsplatserna.

Följ länken för att hitta mer bra information om "VikingLine"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
New sexy website is available on the web 26/09
Sexy teen photo galleries 26/09
http://www.dialstrop.ru 19/09
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics 19/09
Browse over 500 000 of the best porn galleries, daily updated collections 19/09
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!